Verbeter je Rendement
met de services van URS
SERVICES VAN URS

De voordelen van toekomstgericht denken en werken

De luxe jaren van Telecom liggen inmiddels ver achter ons. De huidige ontwikkelingen binnen de Telecomindustrie, de snel veranderende eisen en wensen van de  consumenten, de snelle opkomst van online en de veranderende rol van traditionele (offline) retail met de daarbij behorende margedruk, noodzaken elke organisatie binnen de branche om toekomst gericht te gaan denken en acteren. 

Binnen URS zijn we twee jaar geleden al gestart met het neerzetten van een visie welke het (onafhankelijke) ondernemers in staat moet stellen om hun toekomst veilig te stellen door slimmer, efficiënter en doelgerichter te gaan werken, binnen een volledig transparante omgeving, waarbij klantgericht denken, technologische innovatie en samenwerken centraal staan. 

In een geheel lean-and-mean model, met een hoge vorm van automatisering en een tailormade klantgerichte aanpak, is URS erin geslaagd om een producten en dienstenpakket te ontwikkelen welke ondernemers in staat stellen hun rendement te verbeteren. 

Maak kennis met onze URS Services en laat je verrassen!

SERVICES VAN URS

Full Service Telecom Concept

URS biedt een volledig ontwikkeld Full Service Telecom concept, waarbij iedere onafhankelijke telecom retailer naar behoefte een eigen keuze kan maken uit de producten en diensten die URS aanbiedt. URS verzorgt dagelijks alle hoofdkantoorfuncties voor zowel alle Phone House winkels, alsmede voor diverse onafhankelijke (telecom) retailers. Doordat URS binnen de Nederlandse markt beschikt over de meest moderne technologische systemen, zijn we niet alleen in staat alle informatievoorzieningen (CMS Systeem, kassa, narrowcasting schermen e.d.) realtime aan te bieden, maar bieden tevens het modernste en meest efficiënte aansluitsysteem aan, voor niet alleen alle netwerkaansluitingen, maar ook voor diensten als financiering, verzekeren, energie en meer. Ook niet geheel onbelangrijk is dat we volledig transparant zijn in alle vergoedingen, en we daarnaast in staat zijn om volledig geautomatiseerd al jouw aansluitingen te controleren en dit financieel razendsnel te verwerken, zodat je snel beschikt over jouw gelden.
Meer weten? 
Neem contact op met:
Ralph Rouwen
Partnermanager
r.rouwen@ursua.nl
Mobiel: +31 (0)628956497
Of vul het aanvraagformulier in
De voordelen op een rijtje
 • Je kunt naar eigen inzicht gebruik maken van de gehele producten- en dienstenportfolio van URS, waarbij alle netwerken en alle merken tot de mogelijkheden behoren; 
 • Binnen Full Service stemmen we samen op basis van jouw klanten potentieel het assortiment af, waarbij je naast traditionele Telecom producten en diensten de keuze krijgt uit tal van aanvullende mogelijkheden;
 • Je maakt direct gebruik van de modernste, efficiëntste en meest gebruiksvriendelijke aansluitsystemen;
 • Je geniet van de hoogste vergoedingen met de snelste betalingen;
 • Indien wenselijk kunt je transformeren naar een volledig toekomstgericht omnichannel model, waarbij de mogelijkheden aanzienlijk verbeteren; 
 • De aanwezige kennis en expertise binnen URS, evenals het persoonlijke support, ontzorgen je in tal van zaken, waardoor je extra ondernemerstijd verwerft, en de focus volledig kan worden aangewend voor jouw klanten en personeel;
 • Daarnaast kun je in alle vrijheid gebruik maken van alle rapportages welke binnen het real-time-dashboard zijn opgenomen.
 
SERVICES VAN URS

Buying & 

Merchandising

Dankzij onze strategische en hechte partnerships met netwerken, hardwaremerken en distributeurs kunnen wij diverse voordelen bieden als het bijvoorbeeld gaat om netwerkverdiensten en beschikbaarheid van nieuwe hardware, dummies en LDU’s. Door de diverse samenwerkingen kunnen wij je een divers pallet aan te verkopen producten en diensten aanbieden die een verrijking kunnen zijn voor jouw aanbod. Uiteraard blijf je altijd de vrijheid houden om zelf keuzes te maken omtrent jouw inkoopbeleid. Naast de diverse voordelen omtrent inkoop, hebben wij een zeer geavanceerd CMS-systeem waarin wij altijd de laatste informatie verwerken om een optimaal prijsbeleid te realiseren waar je ook gebruik van kan maken. Je blijft te allen tijde zelf 100% aan het roer.
Meer weten?
Neem contact op met
Jaap Han van Sloten
Netwerkpartner
jh.vansloten@ursua.nl
Mobiel: +31 (0)641254255
Of vul het aanvraagformulier in
 De voordelen van B&M op een rijtje
 • Je haalt direct voordeel uit de collectieve transparante netwerkcontracten en leverancierscontracten van URS;
 • Het aanbod kan volledig worden afgestemd op jouw klantgroepen, waardoor de 'waste' zal verminderen en het rendement zal toenemen;
 • Jouw kassa wordt dagelijks meerdere malen per dag automatisch bijgewerkt met alle prijswijzigingen en nieuwe informatie; 
 • Je blijft dagelijks op de hoogte van het nieuwste aanbod in de markt vanuit een breed pallet aan leveranciers;
 • Door middel van Business Intelligence kunnen we wekelijks de resultaten en voortgang monitoren en waar nodig bijsturen;
 • Voor het omnichannel model heb je de mogelijkheid jouw assortiment met duizenden stuks te verbreden, zonder investering en risico's;
 • Vanzelfsprekend zorgen we bij elke nieuwe product of dienst dat uw personeel volledig geïnformeerd is over de productinformaties en verkoopadviezen via de URS Academy app.
 • Met Marketing & Communicatie wordt afgestemd wat de beste promotie-mix is. 
 
SERVICES VAN URS

Marketing & Communicatie

URS kan de volledige Marketing & Communicatie voor jouw organisatie invullen. Het realiseren van concrete marketing- en communicatiedoelstellingen is essentieel in de retailbranche. Een effectieve marketingstrategie leidt tot hogere omzetten en lagere kosten. Onze marketingspecialisten adviseren en helpen je met het opzetten van campagnes en strategieën voor diverse doelgroepen.  Ons team beschikt over het juiste netwerk van partners en heeft de kennis die nodig is om jouw klanten effectief te bereiken. Zo haal je meer rendement uit jouw organisatie. Van strategisch tot aan operationeel niveau: URS heeft de kennis en middelen in huis om dit te realiseren. 
Business Intelligence als vertrekpunt
Door het toepassen van  Business Intelligence op jouw data, onderzoeken we de kenmerken van jouw bestaande klantgroep of potentiële klantgroep. Op basis van deze kenmerken en gebruiken van deze klantgroepen ontwikkelen we een passende campagne/actie. Hierdoor creëren we voordelen zoals;
 • Doordat we de kenmerken van jouw klantgroep weten kunnen we een medium kiezen die jouw  doelgroep aanspreekt;
 • Hiermede kunnen we waste inspanningen voorkomen, waardoor we de effectiviteit van de actie kunnen verhogen en de kosten aanzienlijk kunnen reduceren;
 • Met direct gerichte campagnes kun je beter inspelen op de loyaliteit mogelijkheden van je klanten, wat kan leiden tot 'betere klanten' .
Meer weten?
Neem contact op met
Dennis Gloudemans
Marketing Manager
d.gloudemans@ursua.nl
Mobiel: +31 (0)6 39393776
Of vul het aanvraagformulier in

De marketingvormen naar keuze

1. Printmarketing

Dit is nog wel een aantrekkelijke vorm van marketing. Denk aan het laten bezorgen van folderwerk en kranten (offline en online). Ondanks de digitalisering waarin we leven nog steeds een attractief medium voor diverse klantsegmenten. 

2. Direct marketing

Een effectieve manier, bijvoorbeeld door een nieuwsbrief of een mailing per directe post te versturen. Dit valt direct ook onder geadresseerd drukwerk, waardoor mensen het altijd bezorgd krijgen.

3. Affiliate marketing

Beloon mensen die jouw producten of diensten met succes promoten. Makkelijk en in de meeste gevallen ook effectief.

4. E-mail marketing

Mailings, nieuwsbrieven, blogs en bijvoorbeeld folders per mail verzenden. Leuk en makkelijk, maar uitsluitend effectief als je mensen de kans biedt zichzelf hiervoor aan te melden. Doe je dit niet en mail je zomaar, dan zullen de meeste mensen zich direct weer afmelden.

5. Telemarketing

Het benaderen van klanten via de telefoon klinkt wellicht wat ouderwets, maar is nog steeds een effectief middel om in te zetten. 

6. Online marketing

Online reclame maken wordt steeds populairder. Daarnaast wordt ook de website zelf steeds meer gebruikt om online reclame te maken.

7. Social media marketing

Het inzetten van social media ten behoeve van de marketingdoelstellingen. Het komt steeds meer voor en daarnaast wordt het ook steeds effectiever.

Andere vormen van marketing

Er zijn nog diverse andere manieren van marketing die tegenwoordig heel effectief kunnen worden ingezet. Deze spreken we graag met je door. Denk bijvoorbeeld ook aan content marketing; een absoluut effectieve vorm van marketing.

SERVICES VAN URS

Business

Intelligence &

DBM

URS beschikt over een nieuw en geavanceerd platform met tal van applicaties en diensten waardoor we onze klanten optimaal kunnen ondersteunen. Door middel van Business Intelligence zijn we in staat om kennis en data slim te vertalen naar mogelijkheden binnen jouw organisatie en kunnen wij klantgericht, effectief en kostenbesparend werken. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het werken met en beheren van beveiligde systemen. Dankzij een zeer intensief samenwerkingsverband met onze IT-partner wordt ons platform steeds slimmer en constant verbeterd voor de eindgebruiker.
Lees verder over hoe Big data jouw Business kan verrijken!
Meer weten?
Neem contact op met
Lex van der Putten
BI Specialist
l.vanderputten@ursua.nl
Mobiel: +31(0)641254255
Of vul het aanvraagformulier in
SERVICES VAN URS

Informatie &

Communicatie

Technologie

Wij investeren in Mensen, Klanten en Technologie!
Doordat URS binnen de Nederlandse markt beschikt over de meest moderne technologische systemen, zijn we niet alleen in staat alle informatievoorzieningen (CMS Systeem, kassa, narrowcasting schermen e.d.) realtime aan te bieden, maar bieden tevens het modernste en meest efficiënte aansluitsysteem aan, voor niet alleen alle netwerkaansluitingen, maar ook voor diensten als financiering, verzekeren, energie en meer.
Een greep uit de talloze functionaliteiten welke we bieden;
 • Propositie Management

 • Product information Management

 • Automatische bel-lijsten voor winkels |verlengbare

 • Digital POS | Narrowcasting 

 • Creditmatcher

 • Commissies & Propositie Import

 • Vacature beheer

 • Verlengcheckers

 • Contract flow (Desktop WDA)

 • Digitaal contracten versturen

 • Kassa koppeling

 • Intranet

 • Organisatie beheer

 • Klantentellers

 • Real Time NTO Rapportage

 • Content Management Systeem

 • Website shop beheer

 • Automatisch inleggen van transacties bij netwerken, verzekeringen e,.d.

 • Asset Management

 • Contract Flow (iPad WMA)

 • GDPRProofcontract en documentenbeheer

 • Koppeling Exact Finance DCP

 • Business Intelligence

 • Database Management > BI

 • Ticket Support systeem

 • .....

Meer weten?
Neem contact op met
Jean Paul Verhaaren
jp.verhaaren@ursua.nl
Mobiel: +31(0) 6575 89 022
Of vul het aanvraagformulier in
 
 
 
SERVICES VAN URS

Financial

Services

Financiële processen en geldstromen zijn de levensaders van een bedrijf. Onze financiële afdeling is gespecialiseerd in financiële verwerking en administratie. URS beschikt over de capaciteit om dagelijks de inkomende gelden op juistheid te controleren. Dankzij ons betrouwbare en volledig geautomatiseerde systeem ben je verzekerd van een snelle financiële afwikkeling. Ook is het mogelijk om uitvoerige rapportages in te zien in ons Retail Financial Dashboard. Zo krijg je bij ons volledige transparantie in de financiële afhandeling zodat je precies weet wat je kan verwachten. Zo nemen wij alle zorgen uit handen.
Meer weten?
Neem contact op met
Elmar Wilderom
Financial Controller
e.wilderom@ursua.nl
Mobiel: +31(0)6 523 13 102
Of vul het aanvraagformulier in
SERVICES VAN URS

Human

Resources

Natuurlijk ondersteunen we ook op het gebied van Human Resources. Zo verzorgen trainingen op maat voor jouw organisatie en verzorgen wij de werving en selectie van uw personeel. Daarnaast kijken wij samen met je naar de optimalisering van de winkelbezetting om zo het maximale uit jouw organisatie te halen. Dankzij onze handige URS Academy App krijgt jouw organisatie volledige toegang tot een scala aan leermodules voor onder andere netwerkpartners, hardware, Smart Home, reparaties, verkoop, regelgeving, klachtenafhandeling en nog veel meer.
Meer weten?
Neem contact op met
Danielle Laros
Backoffice Specialist
d.laros@ursua.nl
Tel. +31.(0) 85 066 49 00
Of vul het aanvraagformulier in
 
 
ADRESGEGEVENS
Unified Retail Services UA
Emma Goldmanweg 8G
5032 MN Tilburg
The Netherlands
BEDRIJFSINFO
KVK nummer : 68 36 72 95
BTW nummer : NL 8574.13.843.B01
CONTACT

Tel.  +31 (0)85  066 49 00
E-Mail:  info@ursua.nl
OPENINGSTIJDEN

Ma t/m vr 08:30-17:30