High fives

DUTCH CONNECTIVITY PARTNERS

De ultieme kracht van samenspel & transparantie

Dutch Connectivity Partners UA

Logo_DCP_nieuw_RGB_donkerblauw.png
 

In 2017 is er door de ex-Franchisers van Phone House een doorstart gemaakt, waarbij de ondernemers eigenaar zijn geworden van de licentie Phone House en zijn de gezamenlijke belangen ondergebracht in een zelfstandige Coöperatie Dutch Connectivity Partners UA. Deze v Coöperatie beschikt over een zelfstandig bestuur - bestaande uit ondernemers - en is tevens contractant van alle contracten en overeenkomsten,  waardoor volledige openheid en inzichtelijkheid (transparantie) voor alle leden is gewaarborgd. 

De Coöperatie DCP kent drie lidmaatschapsvormen, waarbij de ondernemers op persoonlijke titel lid zijn met 1 of meerdere winkels;

  1. Standaard Lidmaatschap

    1. Bij een standaard lidmaatschap betaal je een entree fee waardoor je alle rechten verkrijgt van de coöperatie DCP zoals volledig statutair en commercieel stemrecht evenals een eventuele winstdeling van de Coöperatie. Daarnaast betaal je een maandelijkse fee per winkel en ontvangt daarvoor het volledige URS Support model. ​

  1. Buitengewoon lidmaatschap

    1. Bij een buitengewoon lidmaatschap betaal je geen entree fee, heb je geen statutair stemrecht (wel commercieel stemrecht) en je hebt geen recht op een eventuele winstdeling van de coöperatie. Daarnaast betaal je een maandelijkse fee per winkel en ontvangt daardoor het volledige URS Support model. 

  1. Service- & Business Point Lid

    1. Bij deze vormen van lidmaatschap betaal je eveneens geen entree fee, heb je daarnaast geen statutair en commercieel stemrecht en geen recht op een eventuele winstdeling van de coöperatie.​ Daarnaast betaal je een beperkte maandbijdrage per winkel en ontvangt daar ook het volledige URS Support Model. 

Hoofdkantoor | Support Center

 

Met de oprichting van DCP in 2017 is door Jean Paul Verhaaren een onafhankelijke en zelfstandige organisatie opgericht, Unified Retail Services UA welke het volledige hoofdkantoor en Support Center vormt voor alle Phone House vestigingen en het Full Service center vormt voor diverse onafhankelijke telecom detailorganisaties. URS is statutair bevoegd voor de DCP Organisatie.

Dutch Connectivity Partners UA

p/a  Emma Goldmanweg 8

5032 MN Tilburg

Voorzitter Bestuur : Dhr. Anton Kooijman  

anton@kooijmantelecom.nl 

                     

Happix-fotograaf-Marcel-Interieurfotogra

DCP:

Waar samenwerking vanzelfsprekend is!

Download Presentatie DCP

Klik hier om te downloaden