top of page
GS Logo Full.png

Verduurzamen voor nu én de toekomst.

De wereld van Grünstad

 

Grünstad verzorgt de volledige keten van duurzaamheidsmogelijkheden, via een diversiteit aan online en offline Touch Points. Door het bieden van volledige ‘ontzorging’ is Grünstad de schakel tussen tussen consumenten, bedrijven en de uiteindelijke duurzaamheidspecialisten (A-Brands) in de Nederlandse markt. 

Grünstad is hierbij niet een ‘platte aanbieder’ van producten en diensten, maar kan met haar geïntegreerde conceptuele tools en uitgangspunten voor alle betrokkenen continue toegevoegde waarde bieden. 

 

Het staat hierbij garant voor onafhankelijke transparante informatievoorziening  evenals de versterking van bewustwording tot en met de verzorging van een uitzonderlijk pallet van producten en diensten met een efficiënte, effectieve evenals uitzonderlijke prettige service.

 

Grünstad is een merk van Unified Retail Services en volledig gericht op verduurzaming. Grünstad helpt je met het klaarmaken voor de toekomst. Van groene oplossingen voor thuis tot en met de financiering ervan. Ben jij al klaar voor de volgende stap? 

GS-FeelGood11.jpg
Who Are We

Volledige ontzorging

BTW Verrekening.png
Subsidies.png

Verduurzamen is tegenwoordig geen niche-bezigheid, maar een gemeenschappelijke must. De opwarming van de aarde, de huidige financiële markt en het leefklimaat zorgen ervoor dat we als consument op zoek gaan naar manieren om te verduurzamen. Maar waar begin je?

Grünstad biedt een helpende hand door verduurzamen niet alleen makkelijk te maken, maar ook overzichtelijk en begrijpelijk. Van oriëntatie tot financiering. 

BTW-verekening

Subsidies

Financiering.png

Financiering

GS Partners.png

Partners

klantenzuil.png

Meer weten over de mogelijkheden van Grünstad?

bottom of page