top of page
PH Basis Logo Donkerblauw.png

De Beste telecom Retailer van 2022-2023!

Lees meer over ons werk en onze projecten

Met 80 winkels in Nederland is Phone House al jarenlang niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraat. 

Met onafhankelijk advies, de beste service en een groot assortiment aan producten en diensten is Phone House dé onafhankelijke autoriteit in de Nederlandse telecommarkt.

Vanaf 2017 is URS verantwoordelijk voor alle hoofdkantoor- functies van Phone House met een voor de Telecom uniek volledig transparant model. 

Partner worden van Phone House?

oosterhout.jpg
werktetalage.jpg

Werkt is dé mobiele provider in de zakelijke markt die ondernemen makkelijker maakt voor ZZP en het MKB. Werkt gaat een stap verder dan de concurrentie in service, functionaliteit en ondersteuning.

Van nummerroutering tot automatische wacht-flows. Werkt ondersteund niet alleen jouw onderneming, maar denkt met je mee om je klanten verder te helpen.

Wil je meer weten wat Werkt voor jou kan betekenen?

Logo met pay-of.png
Electronica winkel

Full Service Telecom | White Label

Telecomservices waar je wat aan hebt!

De luxe jaren van Telecom liggen inmiddels ver achter ons. De huidige ontwikkelingen binnen de Telecom, de snel veranderende eisen en wensen van de  consumenten, de snelle opkomst van online en de veranderende rol van traditionele (offline) Retail vereisen een toekomstgerichte blik. In een geheel lean-and-mean model, met een hoge mate van automatisering en een datagerichte aanpak, biedt URS een full service dienstenpakket voor de (onafhankelijke) ondernemer in de telecom

Wat we kunnen bieden!

Netwerkcontracten - Propositie management & actiemanagement netwerken - Aansluit- en klantsystemen - Controle abonnementen en volledig claimbeheer - Snelle wekelijkse financial afwikkeling met daarbij behorende rapportages - Marketing Support 

wl.jpg

Meer weten over de mogelijkheden?

GS-FeelGood02.jpg
GS Logo Full.png

Ben jij de Duurzaamheidspecialist 
van de toekomst?

Grünstad verzorgt de volledige keten van duurzaamheidsmogelijkheden, via een diversiteit aan online en offline Touch Points. Door het bieden van volledige ‘ontzorging’ is Grünstad de schakel tussen tussen consumenten, bedrijven en de uiteindelijke duurzaamheidspecialisten (A-Brands) in de Nederlandse markt. 

Grünstad is hierbij niet een ‘platte aanbieder’ van producten en diensten, maar kan met haar geïntegreerde conceptuele tools en uitgangspunten voor alle betrokkenen continue toegevoegde waarde bieden. 

Het staat hierbij garant voor onafhankelijke transparante informatievoorziening  evenals de versterking van bewustwording tot en met de verzorging van een uitzonderlijk pallet van producten en diensten met een efficiënte, effectieve evenals uitzonderlijke prettige service.

Meer weten over de mogelijkheden van Grünstad?

laadpaal.jpg
Laatste Nieuws
bottom of page