Lees meer over ons werk
en projecten

PH Basis Logo Wit.png

Met meer dan 85 winkels in Nederland is Phone House al jarenlang niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraat. 

Met onafhankelijk advies, de beste service en een groot assortiment aan producten en diensten is Phone House dé onafhankelijke autoriteit in de Nederlandse telecommarkt.

We mogen sinds 2017 álle werkzaamheden uitvoeren die tot die tijd op het hoofdkantoor in Amersfoort werden verzorgd, in een volledig transparant model.

Volledig logo.png

Werkt is dé mobiele provider in de zakelijke markt die ondernemen makkelijker maakt voor ZZP en het MKB. Werkt gaat een stap verder dan de concurrentie in service, functionaliteit en ondersteuning.

Vanaf 2022 operationeel en verkrijgbaar via Phone House én werkt.nl. 

Van nummerroutering tot automatische wacht-flows. Werkt ondersteund niet alleen jouw onderneming, maar denkt met je mee om je klanten verder te helpen.

GS Logo Full.png

Verduurzamen wil iedereen. Maar waar begint het? De mogelijkheden om te besparen én bij te dragen aan een duurzame wereld zijn ontelbaar. 

Ook het vinden van de juiste leverancier, offertes en financiering kan enorm lastig zijn. 

Grünstad maakt verduurzamen eenvoudig en overzichtelijk. Van zonnepanelen en laadpalen tot warmtepompen en isolatie, via Grünstad is alles duidelijk & overzichtelijk. 

Laatste nieuws

meet the team

afspraak