IMG_8457.JPG

DUTCH CONNECTIVITY PARTNERS

Diversiteit binnen de kracht van samenwerking

Phone House, 21 jaar bijzonder en hoogst gewaardeerd door de consument!

Phone House is al ruim 21 jaar bekend op de Nederlandse markt als traditionele onafhankelijke aanbieder van alle providers en alle merken hardware. Daarbij staat Phone House al jarenlang bekend om zijn hoge NPS score, hoge loyaliteit en klantkennis en is derhalve dan ook zeer gewaardeerd door de consumenten. Na het faillissement in 2017 van Phone House Nederland BV is er door URS een doorstart gefaciliteerd, waarbij 19 ondernemers en 69 winkels in een coöperatief verband een doorstart hebben gemaakt. Vandaag beschikt Phone House over 25 dynamische ondernemers met gezamenlijk 80 Phone House vestigingen en is de landelijke footprint nog steeds groeiende, waarbij eveneens Phone House Service Points en Phone House Business Points worden toegevoegd. 

In 2020 is URS van start gegaan met de implementatie van de nieuwe strategie, waarbij de gehele organisatie niet alleen overgaat naar volledig nieuwe automatisering, maar waarbij ook alle winkels zijn verbouwd naar het nieuwe format, waarin duidelijk via de zogenaamde 'Phone House Werelden" er invulling is gegeven aan de logische uitbreiding van producten en diensten, welke alle functioneel zijn afgestemd op het Local Heroship van de ondernemer in zijn/haar omgeving.

 

Binnen Phone House zijn we van mening dat naast een volledige transparantie "vrijheid van ondernemen" een essentiële rol moet kunnen vervullen in de formule en exploitatie van Phone house. Om in te spelen op de specifieke wensen uit de markt heeft Phone House (DCP) haar vormen uitgebreid. 

Lees verder over Dutch Connectivity Partners en haar lidmaatschapsvormen

Maak kennis met de formule mogelijkheden van Phone House

IMG_0649%202_edited.jpg

Phone House Flagship Stores

PH Basis Logo Donkerblauw.png

Phone House heeft ruim 80 originele Phone House Flagship Stores. Het betreft hier winkels welke grotendeels gesitueerd zijn in de sub-stedelijke gebieden en vormen de Local Hero's binnen hun omgeving. Alle Phone House winkels voeren het volledige concept en hebben allen dezelfde uitstraling. 

Voor wie geschikt ?

Originele Phone House winkels zijn een unieke formule voor onafhankelijke Telecom retailers of Retailers welke momenteel een andere formule exploiteren en graag gebruik willen maken van de full service support en de hoge naamsbekendheid van Phone House.

9e3bbb96-286a-4f40-8fb5-0388b41ce5d6.JPG

Phone House Service- of Business Point

phsp_logo_RGB_donkerblauw.png
phbp_logo_RGB_donkerblauw.png

De Phone House Service Points (B2C) en de Business Points (B2B) vormen een nieuw formule onderdeel van Phone House. Het betreft in de beide vormen een uniek shop-in-shop concept waarbij men volledig gebruik kan maken van het full service support model en daarnaast gebruik kan maken van de hoge naamsbekendheid van Phone House. 

Voor wie geschikt?

Beide formules zijn uitermate geschikt voor onafhankelijke Telecom Retailers welke graag onder eigen naam in de markt actief blijven, maar daarnaast graag volledig gebruik willen maken van het full service concept. Daarnaast is het Service point prima geschikt voor online/offline retailers waar Telecom Producten een logische aanvulling is. 

Fixtel-5.jpg

URS White Label mogelijkheden

White Label URS

Naast diverse mogelijkheden van Phone House heeft URS ook een compleet White Label model (Online/Offline) voor die ondernemers welke graag onder eigen naam hun organisatie willen exporteren, doch welke graag gebruik maken van een kant-en-klaar transparant Telecom Concept. 

URS heeft voor deze groep ondernemers een modulair (transparant) concept waar niet alleen de mogelijkheid bestaat de aansluitingen van de netwerken te verzorgen, maar daarnaast ook tal van mogelijkheden rondom Marketing Automation, Finance, Sales en Services, Trainingen e.d. 

Condities en Voorwaarden 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Phone House formule of de Telecom White Label mogelijkheden van URS, vul dan onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
Neem vrijblijvend contact met mij op

Bedankt voor de inzending!

Download Presentie Phone House

Klik hier om te downloaden