top of page

Footprint Phone House ook in 2022 volop in beweging

De formule Phone House hecht veel waarde aan de fysieke aanwezigheid van onze winkels dichtbij de consument. Inmiddels hebben we ruim 85 winkels en zullen er in 2022 nog een 7 tal vestigingen bijkomen, welke voortkomen uit andere formules.


Naast de traditionele vestigingen (slagschip stores) is Phone House ook aan het uitbreiden met Phone House Service Points.


Dit is een full service shop-in-shop concept, waarbij de Telecomondernemer volledig onder zijn eigen naam in de markt actief is, maar voor wat betreft zijn Telecomabonnementen, verzekeringen e.d. full service gebruik maakt van Phone House en meelift op alle marketingactiviteiten van Phone House.

Exclusiviteit


Alle ondernemers binnen Phone House genieten vanzelfsprekend een exclusiviteit binnen hun gemeente/regio e.d. Vandaar dat Phone House ook soms haar beperkingen heeft in een gebied waar reeds een Phone House is gevestigd. Hier bestaan overigens dan wel de mogelijkheden voor een White Label model.

De exclusiviteit komt overigens ook tot uiting in het gehele Phone House online model. Hier genieten de ondernemers op basis van postcodes en/of coordinaten de marge van de online sales op Phonehouse.nl


Partner worden van Phone House


Heeft u interesse om partner te worden van Phone House en onderdeel te zijn van een volledige transparante samenwerkende coöperatie en de beste winkelketen van 2021-2022 binnen de Telecom?

Laten we dan eens geheel vrijblijvend kennis maken en luisteren of uw wensen en eisen door onze organisatie ingevuld kunnen worden.


Neem geheel vrijblijvend contact op met:


Unified Retail Services UA

Jean paul Verhaaren

jp.verhaaren@ursua.nl

Mob. + 31 (0) 6 575 89 022
20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page