Auto activation nu volledig operationeel

Bijgewerkt: 12 jul 2019

Na de volledige ontwikkelingen van het WRQR platform waarbinnen we o.a. CMS, Kassa koppelingen, Websites, Business Intelligence, Finance, Klanten tellers, Digipos Schermen in de winkels en de winkel & ondernemers Dashboards operationeel hadden, is deze nu uitgebreid met het volledig geautomatiseerde Auto-activation systeem, waarbij de winkels alle aansluitingen (Netwerken, verzekeringen e.d.) in 1 overzichtelijke applicatie kunnen aansluiten.


Auto Activation WRQR (AA)


Het nieuwe aansluit systeem mag gezien worden als het modernste en meest efficiënte aansluit systeem binnen de Telecommarkt, gezien zijn gebruiksvriendelijkheid en tal van extra functionaliteiten om uw klanten compleet in beeld te hebben (CRM) en te bedienen. Daarnaast heeft u tijdens het ingeven van een abonnement al uw vergoedingen / marges direct in beeld. Dus geen verassingen achteraf, en volledig transparant. 


Uniek binnen AA is het feit dat alle aansluitingen direct en automatisch gecontroleerd worden op juistheid en volledigheid, waardoor de zogenaamde Clawbacks tot een minimum beperkt gaat worden. Daarnaast worden de aansluitingen (contracten) conform voorschriften AVG en netwerken automatisch digitaal gearchiveerd. Dit biedt ons de mogelijkheid om netwerken binnen 1 minuut te bedienen bij een eventuele contractopvraag. Daarnaast bent u van alle papieren opslag en rompslomp af.


Direct na de goedkeuring van de aansluiting worden de gegevens automatisch toegevoegd aan uw dealer nummer, waardoor u continue en bijna realtime op de hoogte bent van uw tegoeden. Daarnaast staan we inmiddels bekend om het feit dat we behoren tot de snelste betalers, waarbij binnen 1 uur na ontvangst vanuit de netwerken de vergoedingen (gespecificeerd) op uw rekening worden bijgeschreven.  


Transparanter en sneller is niet mogelijk toch!


36 keer bekeken
ADRESGEGEVENS
Unified Retail Services UA
Emma Goldmanweg 8G
5032 MN Tilburg
The Netherlands
BEDRIJFSINFO
KVK nummer : 68 36 72 95
BTW nummer : NL 8574.13.843.B01
CONTACT

Tel.  +31 (0)85  066 49 00
E-Mail:  info@ursua.nl
OPENINGSTIJDEN

Ma t/m vr 08:30-17:30