Phone House Business Point Tilburg van start


1 April volledig van start!


Na enkele maanden van verbouwing, gaan we ondanks de Covid19 beperkingen per 1 april 2021 van start met het Phone House Business Center in Tilburg. Vanuit een prachtige locatie in het URS Retail Experience Center (zeer eenvoudig te bereiken en gratis parkeren voor de deur) zal het Phone House Business Point Tilburg zich gaan richten op de zakelijke markt in Tilburg en omgeving.


Met name voor de MKB+ markt kan het Phone House Business Point een volwaardig pakket aan producten en diensten aanbieden, welke de zakelijke gebruikers volledig kunnen ontzorgen. Buiten persoonlijk onafhankelijk advies, begeleiding en support, Reparatie en Services, zal het Business Point kunnen voorzien in alle consumer- en zakelijke netwerken (KPN, T-Mobile, Ziggo, Ben, Vodafone enz) evenals in alle merken hardware. Daarnaast zijn tal van mogelijkheden live in beeld gebracht, zodat uzelf kennis kunt maken met de diversiteit aan mogelijkheden.


Binnen het abonnementen model kunnen we zorgdragen voor alle vormen van Mobiel, Hosted Telefonie, Vast en een volledig pakket aan 'oplossingen' zoals kostenanalyse tool, Professionele Business en Mobile Device Management. Een vast team van 'zakelijke' specialisten staat voor u klaar.


Openingstijden PH Business Point Tilburg


Het Business Point zal geopend zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 18.30 uur en daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een afspraak (Digitaal/Fysiek) bij u op kantoor te maken.


Conceptontwikkeling Phone House winkels


Daarnaast zal in Tilburg gewerkt worden aan een zakelijke concept voor de overige 80 Phone House winkels en Phone House Service Points evenals Phone House Business Points zodat de kracht van samenwerking ook op ten gunste zal worden gebracht voor de zakelijke markt.


Phone House Business Point Tilburg

Emma Goldmanweg 8

5032 MN Tilburg

www.phonehouse.nl


Tel. + 31(0) 85 0664900

Contactpersoon URS Retail Experience Center: Diana van Oudenaaren
46 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven