URS Academy APP vanaf introductie een groot succes!

Bijgewerkt op: 30 jul. 2019

Het op peill houden van de kennis van de medewerkers in de winkels is essentieel. Het betreft hier niet alleen de kennis van netwerkproposities, hardware of systeemkennis, maar juist ook het beheersen van de juiste sales vaardigheden. In samenwerking met diverse marktpartijen heeft URS voor haar klanten een Medewerkers Persoonlijke App ontwikkelt, waarbij ze de mogelijkheid hebben om niet alleen kennis te vergaren, maar ook alle bijbehorende E-Learning testen te maken zodat we goed kunnen monitoren dat de kennis op het juiste pijl is.


Naast tal van producten en diensten informaties, welke worden ondersteund door handige en compacte video's, beschikt de App ook over een eigen archief zodat je handig informaties kunt opzoeken.


Ook voor de ondernemers is de App een handige tool om de performances van hun medewerkers te monitoren. Door een koppeling met de kassa resultaten kan er een ideale relatie worden gemaakt tussen kennis en resultaten. Altijd handig voor evaluatiegesprekken.


Vanzelfsprekend zal de URS Academy App verder worden uitgebreid met alle producten en diensten welke binnen de winkels zullen worden opgenomen.

URS Academy App (2019)


URS Academy App (Launch Phone House)


Wilt u meer weten over de URS Academy App


Neem dan contact op met:


Ralph RouwenPartnermanager

r.rouwen@ursua.nl

Mobiel: +31 (0) 6 28.95.64.9756 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven