top of page

URS Academy APP vanaf introductie een groot succes!

Kennis is de bakermat voor succes!

Onmiskenbaar kunnen we stellen dat het personeel in de winkel de belangrijkste asset is waarover retailers de beschikking hebben. Niet zozeer een prachtige en uitgekiende formule evenals een breed assortiment producten en diensten bepalen het succes, maar juist hier moet de essentie en meerwaarde gezocht worden bij het personeel. Het personeel is een van de belangrijkste onderdelen welke in staat zijn de Added-Value te verzorgen van uw winkel, in de vorm van up-sell en cross-sell resultaten, maar ook het verhogen van de klantloyaliteit door het bieden en verlenen van optimaal advies en service.

Naast tal van producten en diensten informaties, welke worden ondersteund door handige en compacte video's, beschikt de App ook over een eigen archief zodat je handig informaties kunt opzoeken.


Ook voor de ondernemers is de App een handige tool om de performances van hun medewerkers te monitoren. Door een koppeling met de kassa resultaten kan er een ideale relatie worden gemaakt tussen kennis en resultaten. Altijd handig voor evaluatiegesprekken.


Vanzelfsprekend zal de URS Academy App verder worden uitgebreid met alle producten en diensten welke binnen de winkels zullen worden opgenomen.

URS Academy App 2022Wilt u meer weten over de URS Academy App


Neem dan contact op met:


Jelte Breugelmans


Category Manager

j.breugelmans@ursua.nl
111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page