top of page

MENU

  • Foto van schrijverJean Paul.M.P. Verhaaren

URS Academy valt in de prijzen


In 2018 heeft URS de URS Academy opgezet om op een toekomstige wijze de ondernemers en alle mensen in de winkels te ondersteunen met o.a. productinformatie, technische informatie, maar ook salestrainingen op specifieke onderdelen. Ook dit te kunnen realiseren is URS een samenwerking aangegaan met de OFED (Opleidingsfonds van de ETD).


In de afgelopen jaren zijn er fantastische ontwikkelingen doorgevoerd welke de retail en de achterliggende keten dichter bij elkaar hebben gebracht, zodat we door de keten heen de juiste informatie kunnen uitwisselen en delen. Hiervoor is ook een geavanceerde nieuwe interactieve APP ontwikkelt waarbij elke gebruiker zijn eigen portal heeft, waarin zijn vorderingen (aantal trainingen, testen e.d.) zijn opgenomen.


In 2023 is URS in de categorie Corporate uitgeroepen als "Gold Winner".

Daarnaast heeft URS het genoegen gehad om de oorkonde te mogen ontvangen als Silver Winner in de categorie B2B commerce.


Vanzelfsprekend zijn we niet alleen trots op deze waardering, maar zijn we ook blij met de positieve ontwikkelingen binnen de OFED en Techniek Nederland welke een substantiële bijdrage leveren aan de de noodzakelijke kennis voor alle personeelsleden binnen de Retail

bottom of page