top of page

MENU

  • Foto van schrijverJean Paul.M.P. Verhaaren

URS bestaat 5 jaar

Bijgewerkt op: 18 jul. 2023


Vandaag (10-03-2017) is het precies 5 jaar geleden dat Unified Retail Services UA is opgericht. Direct na het faillissement van Phone House Nederland BV op 12 februari 2017 is in eerste instantie een Coöperatie in het leven geroepen voor alle (ex) franchise ondernemers van Phone House om een doorstart te creëren.


Direct daarna is URS in het leven geroepen om als onafhankelijke en zelfstandige Retail Service Organisatie alle hoofdkantoor functies te gaan vervullen voor destijds 19 ondernemers en 63 Phone House winkels in vorm van Formule Management, Automatisering (centraal en winkel), Finance, Netwerkbeheer, Category Management, Marketing (Automation), Business Intelligence, Helpdesk en Support enz.


Na 5 bijzondere jaren mogen we in alle bescheidenheid stellen dat we samen met de ondernemers van Phone House (inmiddels 37 met 89 winkels) erin geslaagd zijn om een toekomstgerichte succesvolle formule te ontwikkelen. Naast de Phone House winkels mag URS haar full service telecom concept (white Label) dagelijks bedienen bij tal van onafhankelijke telecom retailers en bediend URS diverse retailorganisaties met additionele diensten op het gebied van o.a. Marketing, Grafisch Design en Rapportages & Analyses.


Ondanks de bijzondere uitdagingen door de economische crisis, de pandemie verschijnselen, de versnelde opkomst van online en de ontwikkelingen binnen Telecom zien we samen vol vertrouwen met al onze partners uit naar een mooie toekomst. Spreekt voor zich dat we iedereen willen danken voor de transparante, prettige en constructieve samenwerking van de afgelopen 5 jaar.Ook in 2022 heeft URS een bijzonder programma. Q3 staat o.a. in het teken van de implementatie van een geheel nieuw OmniChannel platform, de introductie van een nieuw telecomlabel "Werkt" voor de kleinzakelijke markt en na de zomer een volledig lead-programma binnen de wereld van duurzaamheid onder het label Grünstad.

Daarnaast mogen we weer enkele nieuwe ondernemers verwelkomen binnen Phone House waardoor de weg naar 100 filialen nog in 2022 gerealiseerd kan gaan worden.

bottom of page