URS Breedband Training succesvol van start

Bijgewerkt op: mrt 24Bij Unified Retail Services verzorgen we trainingen op maat voor jouw organisatie. De trainingen zijn gevormd op basis van gesprekken met medewerkers, shopmanagers en ondernemers.

De trainingen van URS kennen een voortraject en een natraject. In het voortraject stemmen we de verwachtingen af en bespreken we de leerdoelen. In het natraject wordt met de winkel meermaals per week contact opgenomen om contact te houden op het traject. We voeden de winkel tijdens het natraject met diverse tips&tricks, verzorgen video boodschappen en onderhouden contact van een Team video call.


In de Breedband training houden we rekening met het huidige sentiment omtrent het verkopen van de dienst, de noodzaak om de dienst te verkopen, de kansen die er voor Phone house liggen en de manier hoe je dienst het beste onder de aandacht kunt brengen bij de klant. We gaan je niet een hele nieuwe manier van verkopen leren, maar we kijken juist naar slimme en uitvoerbare aanpassingen in jouw verkoopgesprek waardoor je eenvoudiger met de klant kunt praten over de Breedband oplossingen. In de training praten we verder over;

- Waarom de Breedband dienst zo belangrijk is - Wat jouw rol als Phone House verkoper is - Staan we stil bij de Breedband diensten - Staan we stil bij het sentiment van de klant - Hoe begeleidt je het team en elkaar? - Gaan we de verkoopmethode doornemen en in een vorm van een rollenspel uitvoeren. Na afloop van de training krijg je diverse handvaten mee om direct op je volgende werkdag uit te proberen. Maar dat is nog niet alles...

We houden in de weken na de training meermaals contact om de verkoop ontwikkelingen te volgen en te bespreken. Je krijgt meermaals per week de gelegenheid om met mij de successen en de uitdagingen te bespreken.

Succes gegarandeerd?

Er zijn diverse winkels jou voorgegaan waar we de sales zien stijgen met +/- 30%. Succes is enkel gegarandeerd wanneer we ook de commitment terug zien in de weken na de training. We adviseren daarom ook om als team deel te nemen aan deze training waarbij het van essentieel belang is dat hierbij de shopmanager en de ondernemer/regiomanager aanwezig is. Meer vragen? Neem gerust contact met mij op!

Met vriendelijke groet, Ralph Rouwen


r.rouwen@ursua.nl

Mobiel + 31.6 28956497


De Breedband training staat nu live op de leerportaal van OFED - https://ofed.go.springest.nl/zoeken/breedband


27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven