top of page

URS introduceert uniek lead generation concept voor complete duurzaamheid!

Bijgewerkt op: 24 jun. 2022


Vooraankondiging


Vanaf 1 September 2022 zal URS het complete concept Grünstad

introduceren op de Nederlandse Markt . Een uniek concept voor zowel online/offline retail evenals de zakelijke adviseurs.

Wat is Grünstad?


Grünstad verzorgt de volledige keten van duurzaamheid mogelijkheden, via een diversiteit aan online en offline Touch Points. Door het bieden van volledige ‘ontzorging’ is Grünstad de schakel tussen tussen consumenten, bedrijven en de uiteindelijke duurzaamheidspecialisten (A-Brands) in de Nederlandse markt.

Grünstad is hierbij niet een ‘platte aanbieder’ van producten en diensten, maar kan met haar geïntegreerde conceptuele tools en uitgangspunten voor alle betrokkenen continue toegevoegde waarde bieden. Het staat hierbij garant voor onafhankelijke transparante informatievoorziening evenals de versterking van bewustwording tot en met de verzorging van een uitzonderlijk pallet van producten en diensten met een efficiënte, effectieve evenals uitzonderlijke prettige service.Waarom Grünstad?


tettetDe achtergrond om te komen tot de ontwikkeling van een vernieuwend concept kan men bezien vanuit meerdere perspec

Ontwikkeling vanuit Duurzaamheid perspectief


Primair wil Grünstad graag een bijdrage leveren aan een betere duurzame toekomst voor iedereen. Indien dit mogelijk is door o.a. haar (Retail) concepten met deze duurzame gedachten positief uit te breiden, dan kunnen we spreken van een geslaagde missie.


Ontwikkeling vanuit Economisch perspectief


De Nederlandse markt van Verduurzaming behelst ruim ⍷ 8 miljard en zal in de komende jaren nog verder groeien binnen een breder pallet van producten en diensten. Grünstad kan samen met haar partners een duidelijke rol met toegevoegde waarde vervullen om consumenten en bedrijven te helpen met het bereiken van een betere duurzame toekomst.


Ontwikkeling vanuit Consumenten en Zakelijk perspectief

Consumenten (en bedrijven) zijn in toenemende mate druk doende met mogelijkheden tot verduurzaming. Omdat de markt zeer gefragmenteerd is op het gebied van (onafhankelijke) informatie, advies en mogelijkheden, aanbod van producten en diensten, wil Grünstad graag komen tot een one-stop-shop van informatie en advies tot offerte en opdracht, inclusief financiering, subsidieregelingen en BTW verleggingen.


Ontwikkeling vanuit Partners perspectief


Bij Grünstad staat naast duurzaamheid, transparantie, kwaliteit en service voornamelijk samenwerking centraal. Uitsluitend door heldere, open en constructieve samenwerkingen kunnen Grünstad en haar doelstellingen verwezenlijken. We onderscheiden hier niet alleen producten en dienstenpartners (welke in toenemende mate behoefte hebben aan zichtbaarheid bij de consument/bedrijven), maar ook kennispartners welke bijdragen aan de gewenste informaties voor de relaties van Grünstad, waarbij fysieke aanwezigheid in de markt (offline) een onderscheidend element vormt.


Ontwikkeling vanuit Retailers & Resellers perspectief


Retailers hebben veelal behoefte aan een (risico) vrije uitbreiding van producten en diensten waarbij ze op hun bestaande klantenportfolio een 2e commerciële slagkracht kunnen toepassen. Met het Grünstad concept kan men niet alleen bestaande klanten ‘voller’ maken, Loyaliteit versterken, maar kan het ook een duidelijke rol spelen welke een substantiële bijdrage levert aan de verwerving van nieuwe klanten. Resellers kunnen op eenvoudige wijze hun producten en dienstenportfolio uitbreiden bij haar relaties waar ze al intensief mee samenwerken en niet geheel onbelangrijk het vertrouwen genieten om deze producten en diensten te kunnen verzorgen. Een transformatie van sales accountmanager tot duurzaamheid-adviseur.


Korte diavoorstelling producten en diensten Grünstad.Grünstad is een merk van Unified Retail Services en volledig gericht op verduurzaming. Grünstad helpt je met het klaarmaken voor de toekomst. Van groene oplossingen voor thuis tot en met de financiering ervan. Ben jij al klaar voor de volgende stap?


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Grünstad voor uw organisatie?


Neem dan contact op met:


Unified Retail Services UA

Jean Paul Verhaaren

jp.verhaaren@ursua.nl

Mob. + 31 (0) 6 575 89 022

64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page