top of page

MENU

 • Foto van schrijverJean Paul.M.P. Verhaaren

URS introduceert uniek duurzaamheid concept voor de Nederlandse Markt


Vooraankondiging


Vanaf 1 September 2023 zal URS het complete concept Grünstad

introduceren op de Nederlandse Markt .

Wat is Grünstad?


Sociaal maatschappelijke organisatie kiest voor GROEN


Grünstad tracht een aantoonbare maatschappelijke impact te realiseren., door mensen bewuster te maken van de mogelijkheden van duurzaam leven binnen een “groene stad”., en zorg te kunnen dragen voor de aanplanting van noodzakelijk groen in de directe leefomgeving.


Om dit te kunnen bewerkstelligen heeft Grünstad een doordacht concept opgemaakt hoe we enerzijds de mogelijkheden van duurzaamheid en een duurzamer leven onder de aandacht kunnen brengen van consumenten (vergroten van de awareness) en de consument kunnen binden aan Grünstad (Loyaliteitsmodel) met een attractief pallet van producten en diensten, en daardoor in staat zijn om een bijdrage te leveren aan extra groen in onze leefomgeving, door het planten van een boom voor elke bestelling bij Grünstad.


Interactief Multifunctioneel Platform voor een unieke klantbeleving


Grünstad biedt een interactief platform waarbij consumenten (kunnen) beschikken over een eigen klantportal waar men de mogelijkheid heeft om zelf aan te geven over welke thema’s men graag vrijblijvend geïnformeerd wenst te worden, waar men alle verrichtingen kan volgen (historische activiteiten rondom informatie, documenten, bestedingen) en waar men zelf sturing kan geven aan de opgebouwde spaarwaarden.


Door de achterliggende analyse tools zullen we in staat zijn de consument optimaal en gericht te bedienen, waarbij we dan volledig voldoen aan alle AVG voorschriften en daarmede ook onze partners gericht kunnen aansturen en eventueel hun data kunnen verrijken. Als laatste biedt het platform de mogelijkheid voor adverteerders om gericht in beeld te komen bij de juiste consumenten.
Grünstad wil zich terdege onderscheiden!


In toenemende mate kunnen we in Nederland kennis maken met vooral typische ”producten” aanbieders van duurzaamheid gerelateerde producten. Grünstad is van mening dat we met onze concept ingrediënten onderscheidend kunnen zijn, zoals o.a.

 • Combinatie informatie, advies, offerte, producten- en dienstenaanbod, after sales

 • Vooruitstrevend met het nieuwe aanbod

 • Geselecteerd aanbod op basis van kwaliteit, prijs en MVNO leveranciers

 • Beste prijs – prestatie verhouding doordat marge teruggaat naar consument

 • Bedrijfsmogelijkheden > familiemogelijkheden

 • Eigen portal met voorkeuren van interesse

 • Spaar- loyaliteitsmodellen

 • Bijdrage planten boom, certificaat > vergroening in de omgeving

 • Cadeau boom

 • Sociaal maatschappelijke onderneming met samenwerking hoog op de agenda

 • Unieke mogelijkheden voor partners.


Grünstad is een initiatief van Grünstad BVm en volledig gericht op verduurzaming. Grünstad helpt je met het klaarmaken voor de toekomst. Van groene oplossingen voor thuis tot en met de financiering ervan. Ben jij al klaar voor de volgende stap?


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Grünstad voor uw organisatie?


Neem dan contact op met:


Unified Retail Services UA

Jean Paul Verhaaren

jp.verhaaren@ursua.nl

Mob. + 31 (0) 6 575 89 022

bottom of page