top of page

MENU

  • Foto van schrijverJean Paul.M.P. Verhaaren

Verbouwing Phone House winkels een feit!

Niet alleen de Telecommarkt is al jaren volop in beweging, maar ook zien we duidelijk een veranderend patroon binnen de Retail (offline versus online) in zijn algemeenheid en het koopgedrag van consumenten. Om ook te zorgen de ondernemers van Phone House de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen treden, is URS in 2019-2020 van start gegaan met de ontwikkeling van een compleet nieuwe OmniChannel strategie. Naast de bouw van een volledig nieuw omvangrijk automatiseringsplatform, uitbreiding van producten en diensten, is ook de fysieke winkelformule onder handen genomen, waarbij we inmiddels bijna alle 85 winkels in de afgelopen 2 jaar hebben verbouwd.De 'werelden' van Phone House


Alle Phone House ondernemers hebben een sterke lokale functie en staan bekend om hun goede adviezen en volledige service, waardoor ze een grote loyale klanten-base hebben opgebouwd. De doelstelling van de nieuwe OmniChannel strategie is dan ook om niet alleen met de nieuwste technologieën te kunnen voldoen aan de eisen en wensen van de consument in de toekomst, maar onze ondernemers ook in staat te stellen "achter de voordeur" van de klant uit te komen met een modern en vernieuwend aanbod van producten en diensten om enerzijds de bestaande klant "voller" te maken en anderzijds om nieuwe (jongere) klanten te verwerven.


Ook de winkels van Phone House waren aan vernieuwing toe, waarbij een concept is bedacht om de winkels niet alleen te voorzien van een moderne uniforme uitstraling, maar ook flexibel af te stemmen op hun eigen omgeving. De wekelijkse (actie) posters zijn vervangen door strakke led-panels die niet alleen zorgdragen voor een hoogwaardige luxe uitstraling, maar waardoor we ook in staat zijn snel in te spelen op de actualiteit en onze partners de mogelijkheid te bieden van een unieke zichtbaarheid.


Investeringen gedragen door de Coöperatie DCP


De verbouwingen van de bijna 90 winkels zijn grotendeels gedragen door de Coöperatie Dutch Connectivity Partners UA waar de ondernemers lid van zijn. Een unieke bruikleenconstructie (geen lening) waardoor de ondernemers hun liquiditeit kunnen behouden om 'te ondernemen'.


bottom of page