URS RETAIL EXPERIENCE CENTER TILBURG

Van doordachte visie naar realiteit!

 

De kracht van samenwerking

 

In Januari 2021 is het URS Retail Experience Center in Tilburg volledig in gebruik genomen. In dit expirience center kunt u kennis maken met alle formules van Phone House 2022 evenals overige telecom formules en concept mogelijkheden. Het center is ook volledig in gebruik voor opleiding- en trainingsdoeleinden, testruimten voor nieuwe product- en dienstconcepten en een unieke mogelijkheid waarbij u kennis kunt maken met alle nieuw ontwikkelde technologieën. Ook bestaat de mogelijkheid om ter plaatse vanuit onze systemen een klanten- en potentieprofiel te maken van uw eigen winkel, waardoor ongetwijfeld tal van mogelijkheden in beeld zullen komen.

Maak kennis met de mogelijkheden!

Dubbelclick op de foto's voor een nadere toelichting!

Phone House Business Point
Phone House Business Point

Binnen het Experience Center is eveneens een volwaardig Phone House Business Center opgenomen waarin naast de service verlening aan het bedrijfsleven tevens voor de Phone House B2B concepten worden ontwikkeld.

press to zoom
Service & Repair Training
Service & Repair Training

Binnen het REC hebben we de volledige mogelijkheid om Service & Repair Trainingen te geven aan de winkelmedewerkers (L1 & L2)

press to zoom
Marketing Automation
Marketing Automation

URS verzorgt een volledige Markt Automation Programma voor alle winkels, waarbij tevens ondernemers een begeleiding krijgen over de specifieke mogelijkheden voor hun winkel.

press to zoom
Smart Home
Smart Home

Binnen het REC wordt dagelijks gewerkt aan de verdere ontwikkeling van het Smart Home concept voor de Phone House winkels. Vanzelfsprekend hebben we hiervoor een live omgeving gecreëerd waarbij alle toepassingen operationeel zijn.

press to zoom
Commerciële Trainingen
Commerciële Trainingen

De belangrijkste tool binnen de winkels van Phone House vormen onze eigen medewerkers. Via een persoonlijk dashboard kunnen ze elke dag realtime hun eigen verrichtingen volgen, en daar waar we extra support kunnen bieden om de prestaties te verbeteren, ontvangen de medewerkers een op-maat training.

press to zoom
Testcenter Marketing Instore
Testcenter Marketing Instore

Binnen de nieuwe winkels van Phone House werken we met werelden die we 10-12 x per jaar aanpassen en afstemmen op de lokale ondernemer. Hierdoor ontstaat Focus en vernieuwing. Het ontwikkelen van deze doeken (led-verlichting) en displays gebeurt in het URS Experience Center.

press to zoom
Design & Concept
Design & Concept

Binnen de werelden van Phone House worden continue op maat gemaakte thema's ontworpen en getest voordat ze de winkels ingaan.

press to zoom
B2B Concept en Support
B2B Concept en Support

Specifiek voor de zakelijke markt werkt URS samen met de ondernemers aan een B2B concept zakelijke markt. In het REC worden trainingen gegeven om ondernemers te begeleiden in de aanpak van de zakelijke markt in hun omgeving.

press to zoom
Productontwikkeling
Productontwikkeling

Voor nieuwe concepten (producten en diensten) test URS de mogelijkheden en uitvoering en maakt de vertaling naar een commercieel model in de winkel

press to zoom

Maak geheel vrijblijvend een bezoekafspraak