ONZE VACATURES

Kom jij ons URS team versterken?

Unified Retail Services (URS) is gespecialiseerd in het verzorgen van zogenaamde hoofdkantoor diensten voor diverse online/offline Retail formules in Nederland. Ons jonge en dynamische team bestaat uit gepassioneerde, avontuurlijke en creatieve professionals. Van controllers, category managers, en dataspecialisten tot content- en marketingspecialisten. Kun je niet wachten om ons gezellige team in Tilburg te komen versterken? Verstuur onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze actuele vacatures

Vergadering op werk

(Sales)

Zakelijke specialist verkoper Telecom (M/V)

Help jij ons groeien tot de grootste speler binnen de Zakelijke Markt? 

Fulltime 38 uur – Tilburg 

Wil jij werken voor de beste dienstverlener binnen de telecom retail? Heb je interesse in de zakelijke markt en is hospitality jouw tweede natuur? Wil jij je sales ervaring verbreden en waardevolle praktijkervaring opdoen in de telecombranche? Ons groeiende team van specialisten zoekt versterking van iemand die in staat is om samen de zakelijke markt te veroveren.

 
 

Wij zijn benieuwd wie jij bent! 

Sluit je aan bij ons dynamische URS team!

URS is een snelgroeiende organisatie, waarbij we met grote regelmaat ons team uitbreiden. Mocht de functie van jouw keuze momenteel niet beschikbaar zijn, dan nodigen we je van harte uit ons je CV te doen toekomen, waarna we je natuurlijk op de hoogte zullen houden van onze ontwikkelingen.

arrow&v

Bedankt voor de inzending!