Kom jij ons URS team versterken?

Unified Retail Services (URS) is gespecialiseerd in het verzorgen van zogenaamde hoofdkantoor diensten voor diverse online/offline Retail formules in Nederland. Ons jonge en dynamische team bestaat uit gepassioneerde, avontuurlijke en creatieve professionals. Van controllers, category managers, en dataspecialisten tot content- en marketingspecialisten. Kun je niet wachten om ons gezellige team in Tilburg te komen versterken? Verstuur onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

(Marketing) Intelligence Analist

Als (Marketing) Intelligence Analyst lever je input en analyses aan het netwerkbeheer, Category Manager en het online/offline Marketingteam.  Daarvoor onderhoud je de informatiesystemen en fungeer je als aanspreekpunt over consumenten- en marktdata. Je ondersteunt marketingteams vanuit je expertise.

Student in Library
Vergadering op werk

Accountmanager Telecom

Wil jij werken voor de beste dienstverlener binnen de telecom retail? Ons groeiende team van specialisten zoekt versterking van iemand die in staat is om de zakelijke markt te veroveren.

 

Vandaag een gesprek met mensen op de werkvloer en morgen in gesprek met de directie? Communiceren op verschillende niveaus is voor jou geen enkel probleem. Jij bent in staat om met jouw enthousiasme op ieder niveau te overtuigen. Voor jou geen target te hoog? Jij weet in weinig woorden een bondig sales- of accountplan op te stellen en stap voor stap uit te voeren

 

Wij zijn benieuwd wie jij bent! 

Sluit je aan bij ons dynamische URS team!

arrow&v