Samenwerking
UNIFIED RETAIL SERVICES UA

Mogen we ons even

aan je voorstellen!

 
 

De kracht van een

unieke samenwerking !

Unified Retail Services UA is een Full Service  organisatie welke in 2017 is opgericht om in eerste instantie het onafhankelijk hoofdkantoor te vormen voor de online en offline Phone House Retail organisatie met inmiddels meer dan 80 winkels in Nederland. 

In navolgende jaren is URS uitgegroeid tot een dynamische lean-and-mean service organisatie, welke Full Service (HQ) Retail & Telecom Concepten aanbiedt aan zowel de winkels van Phone House alsmede voor onafhankelijke retailers (online/offline) welke producten- en services aanbieden aan B2B2C. 

Daarnaast is de aanpak en de samenwerkingsmethode in de markt niet onopgemerkt gebleven waardoor ook andere Retailformules en zelfstandige retailers hun weg naar ons gevonden hebben. URS onderscheidt zich enerzijds door het feit dat we alle gewenste disciplines in huis hebben, en daarnaast daadwerkelijk 100% transparant zijn naar onze opdrachtgevers en partners. Geen verborgen marges, geen eindeloze contacten met kleine lettertjes en uitsluitend gericht op een open en constructieve samenwerking. 

Wij zorgen voor kwalitatieve en efficiënte oplossingen binnen de (offline & online) Retailbranche  gericht op resultaat waarbij de behoeften en wensen van onze klant centraal staan. Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op voor een open en geheel vrijblijvend gesprek!  En natuurlijk vertellen we u graag over de voordelen van URS voor uw organisatie. 

 

Wij denken natuurlijk graag met u mee!

Neem daarom geheel vrijblijvend contact op met URS

Download  Algemene Presentatie URS

Bedankt voor de inzending!