Twee collega's overleggen
UNIFIED RETAIL SERVICES 

Verbeter het rendement van

je organisatie 

 

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

In de afgelopen jaren heeft URS zich ontwikkelt tot een volledig toekomstgericht lean-and-mean gestructureerde Retail (online/offline) service organisatie, met alle denkbare logische disciplines. Het gehele servicemodel is bedacht en ingericht op basis van de huidige- en toekomstige OmniChannel ontwikkelingen, data en technologie gedreven op basis van een volledig nieuwe automatisering zonder enige legacy, waarbij ook de modernste technologie met het URS Platform is gewaarborgd. Onze service start veelal waar anderen stoppen en staat dan ook garant voor een volledig professionele ontzorging.

Happix-fotograaf-Marcel-Interieurfotogra

Meer informatie? Neem contact op met:

Jean Paul Verhaaren

jp.verhaaren@ursua.nl.  |  Mob. 06-57589022

Full Service Telecom Concept

URS biedt een volledig ontwikkeld Full Service Telecom concept, waarbij iedere onafhankelijke telecom retailer naar behoefte een eigen keuze kan maken uit de producten en diensten die URS aanbiedt. URS verzorgt dagelijks alle hoofdkantoorfuncties voor zowel alle Phone House winkels, alsmede voor diverse onafhankelijke (telecom) retailers.

Doordat URS binnen de Nederlandse markt beschikt over de meest moderne technologische systemen, zijn we niet alleen in staat alle informatievoorzieningen (CMS Systeem, kassa, narrowcasting schermen e.d.) realtime aan te bieden, maar bieden tevens het modernste en meest efficiënte aansluitsysteem aan, voor niet alleen alle netwerkaansluitingen, maar ook voor diensten als financiering, verzekeren, energie en meer.

Buying & Merchandising

Dankzij onze strategische en hechte partnerships met netwerken, bekende A-Brand hardware merken en distributeurs kunnen wij diverse voordelen bieden als het bijvoorbeeld gaat om netwerkverdiensten en beschikbaarheid van nieuwe hardware, en het gehele pallet aan instore materialen. Door de diverse samenwerkingen kunnen wij je een divers pallet producten en diensten aanbieden die een verrijking kunnen zijn voor jouw eigen (lokale) aanbod. Uiteraard blijf je altijd de vrijheid houden om zelf keuzes te maken omtrent jouw inkoopbeleid.

 

Naast de diverse voordelen omtrent inkoop, hebben wij een zeer geavanceerd CMS-systeem waarin wij altijd de laatste informatie verwerken om een optimaal prijsbeleid te realiseren waar je ook gebruik van kan maken. Je blijft te allen tijde zelf 100% aan het roer.

Meer informatie? Neem contact op met:

Jelte Breugelmans

j.breugelmans@ursua.nl.  |  Mob. 06-13211411

Vrouw in een kantoor
Commercieel Team op het Werk

Marketing & Communicatie

URS kan de volledige Marketing & Communicatie voor jouw organisatie invullen. Het realiseren van concrete marketing- en communicatiedoelstellingen is essentieel in de retailbranche. Een effectieve marketingstrategie leidt tot hogere omzetten en lagere kosten. Onze marketingspecialisten adviseren en helpen je met het opzetten van campagnes en strategieën voor diverse doelgroepen.  

Ons team beschikt over het juiste netwerk van partners en heeft de kennis die nodig is om jouw klanten effectief te bereiken. Zo haal je meer rendement uit jouw organisatie. Van strategisch tot aan operationeel niveau: URS heeft de kennis en middelen in huis om dit te realiseren en maakt gebruik van een geavanceerd Marketing Automation systeem.

Voor meer informatie rondom de mogelijkheden van Marketing & Communicatie URS.   lees hier verder 

Meer informatie? Neem contact op met:

Pieter Verhaaren

Pieter.verhaaren@ursua.nl.  |  Mob. 06-152260011

Business Intelligence & Database Management

Meer informatie? Neem contact op met;

Kristel Marcusse

K.marcusse@ursua.nl.  |. Mob. 06-43832694

Analysing data

URS beschikt over een nieuw en geavanceerd platform met tal van applicaties en diensten waardoor we onze klanten optimaal kunnen ondersteunen. Door middel van Business Intelligence zijn we in staat om kennis en data slim te vertalen naar mogelijkheden binnen jouw organisatie en kunnen wij klantgericht, effectief en kostenbesparend werken.

 

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het werken met en beheren van beveiligde systemen. Dankzij een zeer intensief samenwerkingsverband met onze IT-partner wordt ons platform steeds slimmer en constant verbeterd voor de eindgebruiker.

Servers

Informatie & Communicatie Technologie

Wij investeren in Mensen, Klanten en Technologie!

Doordat URS binnen de Nederlandse markt beschikt over de meest moderne technologische systemen, zijn we niet alleen in staat alle informatievoorzieningen (CMS Systeem, kassa, narrowcasting schermen e.d.) realtime aan te bieden, maar bieden tevens het modernste en meest efficiënte aansluitsysteem aan, voor niet alleen alle netwerkaansluitingen, maar ook voor diensten als financiering, verzekeren, energie en meer.

Meer informatie? Neem contact op met:

Miguel Liauw-a-Joe

m.liauwajoe@ursua.nl.  |  Mob. 06-17006300

Financial Services

Meer informatie? Neem contact op met;

Elmar Wilderom

e.wilderom@ursua.nl. |  Mob. 06-52313102

Financiële processen en geldstromen zijn de levensaders van een bedrijf. Onze financiële afdeling is gespecialiseerd in financiële verwerking en administratie. URS beschikt over de capaciteit om dagelijks de inkomende gelden op juistheid te controleren.

 

Dankzij ons betrouwbare en volledig geautomatiseerde systeem ben je verzekerd van een snelle financiële afwikkeling. Ook is het mogelijk om uitvoerige rapportages in te zien in ons Retail Financial Dashboard. Zo krijg je bij ons volledige transparantie in de financiële afhandeling zodat je precies weet wat je kan verwachten. Zo nemen wij alle zorgen uit handen.

Financieel rapport
Het geven van een presentatie

Human Resources & Trainingen

Natuurlijk ondersteunen we ook op het gebied van Human Resources. Zo verzorgen trainingen op maat voor jouw organisatie en verzorgen wij de werving en selectie van uw personeel. Daarnaast kijken wij samen met je naar de optimalisering van de winkelbezetting om zo het maximale uit jouw organisatie te halen.

 

Dankzij onze handige URS Academy App krijgt jouw organisatie volledige toegang tot een scala aan leermodules voor onder andere netwerkpartners, hardware, Smart Home, reparaties, verkoop, regelgeving, klachtenafhandeling en nog veel meer. Daarnaast verzorgen we commerciële trainingen voor al het winkelpersoneel.

Meer informatie? Neem contact op met;

Ralph Rouwen

r.rouwen@ursua.nl.  |   Mob. 06-28956497

Formule- & Winkel Development

Voor zowel Phone House als diverse andere formules verzorgt URS de strategische ontwikkeling evenals de ontwikkeling van de de gehele formule, inclusief de gehele winkelinrichting. Daarbij zijn we erg gebrand op het optimaliseren van de functionaliteit (de reden van bestaan) van de lokale winkel. Geen enkele stad of dorp is hetzelfde en geen enkele winkel beschikt over 100% dezelfde (lokale) klantgroep, waardoor finetuning gewenst is.

Vandaar dat URS ruimschoots gebruik maakt omgevingsanalyses en profielanalyses, zodat de inrichting op een juiste manier kan worden afgestemd op de aanwezige klantgroepen en gewenste potentiële klantgroepen

Meer informatie? Neem contact op met;

Jelte Breugelmans

j.breugelmans@ursua.nl.  |  Mob. 06-57589022

IMG_8457.JPG
Couple Shopping

Marktanalyse & Klantprofilering

Meer informatie? Neem contact op met;

Kristel Marcusse

K.marcusse@ursua.nl.  |. Mob. 06-43832694

URS beschikt binnen haar systemen over diverse databases waarin opgenomen 7.6 miljoen huishoudens met uitvoerige karakteristieken en kenmerken, evenals voor de zakelijke markt een database met ruim 1.1 miljoen bedrijven binnen het MKB Segment. In combinatie met onze PowerBI omgeving zijn wij in staat klantprofielen te bouwen van uw winkel, maar veel belangrijker de mogelijkheid om doelgericht de potentie inzichtelijk te maken.

 

Met deze informatie kunt u dan doelgericht uw Marketing & Communicatie plan opmaken, inclusief Social Media Campagnes enz. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met 

Maak kennis met de voordelen van een samenwerking

met URS. Lees verder