top of page
Verbeter je rendement
met de services van URS

Full-Service Telecom

De luxe jaren van Telecom liggen inmiddels ver achter ons. De huidige ontwikkelingen binnen de Telecom, de snel veranderende eisen en wensen van de  consumenten, de snelle opkomst van online en de veranderende rol van traditionele (offline) retail vereisen een toekomstgerichte blik.

In een geheel lean-and-mean model, met een hoge mate van automatisering en een datagerichte aanpak, biedt URS een dienstenpakket voor de (onafhankelijke) ondernemer in de telecom.

Lees verder wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

URS-Thema16.jpg

Marketing

URS-Thema12.jpg

Om ervoor te zorgen dat de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon terecht komt, maken we binnen URS gebruik van marketing automation. Alles begint en eindigt met data. Zo ga je van hagel naar bulseye.

Binnen URS verzorgen we campagnes om nieuwe doelgroepen aan te boren, maar ook om je bestaande doelgroep optimaal te benutten. 

Inherent aan de telecom is de waarde van je bestaande klantgroepen en de relatief lagere frequentie van conversiemogelijkheden in de customer journey. Juist daarom is het belangrijk om de juiste snaar te raken. 

Marketing - Diensten

Finance

Als onafhankelijke ondernemer in de telecomsector wil je niet omkijken naar facturen, creditnota's en wil je enkel bezig zijn met het maximaliseren van je inkomsten en kwaliteit van je dienstverlening. 

Om je maximaal te ontzorgen bieden we bij Unified Retail Services de snelste afhandeling en uitbetaling in de branche. We vechten voor de inkomsten waar jij recht op hebt, in een volledig transparant model. 

Door onze ruime ervaring met financiële dienstverlening kun je er zeker van zijn dat iedere cent in de juiste handen terecht komt. 

URS-Thema05.jpg
Finance - Diensten
URS-Thema04.jpg

Business Intelligence

Iedere retailer is afhankelijk van data. Op het gebied van marketing, interne processen en verkoopresultaten kun je niet zonder data. 

Bij URS zorgen we ervoor dat de juiste data op een overzichtelijke manier inzichtelijk is voor jou als ondernemer. 

Vervolgens gebruiken we de data om beslissingen te onderbouwen in marketingcampagnes, personeelshuishouding en bij te sturen in de strategie. 

Business Intelligence

Support

Onze partners vertrouwen op onze diensten en de bijhorende serviceverlening. We helpen je op afstand met vragen over systemen, aanvragen, netwerken, klanttickets en nog veel meer. 

We kijken naar de beste oplossing voor jouw onderneming, maar daarbij niet de klant uit het oog verliezend. 

Op basis van inzichten over verkoopprestaties en klanttevredenheid bieden we trainingen aan die jouw personeel op de vloer helpen met groei. Middels een nieuw online platform kunnen medewerkers een gepersonaliseerd trainingstraject volgen, om zo hun kennis up-to-date te houden.

URS-Thema15.jpg
Support
URS-Thema18.jpg

Formule-management

Van winkeluitstraling tot strategische partnerships met netwerken, hardware-leveranciers en distributeurs, URS verzorgt en bewaakt sinds 2017 de Phone House Formule. 

Als ondernemer wil je volledige zeggenschap over je producten en diensten. Bij URS zorgen we dat jouw winkel over het juiste assortiment beschikt. 

We slaan de handen ineen met partners die een toegevoegde waarde kunnen leveren aan jouw onderneming en maken scherpe prijsafspraken voor optimaal rendement. 

Formule Management
bottom of page