top of page

MENU

Maak kennis met Unified Retail Services

Wij maken online en offline Retail op maat en succesvol. Vandaag voor de generatie van morgen!

Unified Retail Services UA is een Full Service organisatie welke in 2017 is opgericht om in eerste instantie het onafhankelijk hoofdkantoor te vormen voor de online en offline Phone House Retail organisatie met inmiddels meer dan 80 winkels in Nederland.  ​

 

URS onderscheidt zich enerzijds door het feit dat we alle gewenste disciplines in huis hebben, en daarnaast daadwerkelijk 100% transparant zijn naar onze opdrachtgevers en partners. Wij zorgen voor kwalitatieve en efficiënte oplossingen binnen de (offline & online) Retailbranche  gericht op resultaat waarbij de behoeften en wensen van onze klant centraal staan.  ​


Hoe het allemaal begon! 

In 2017 tijdens het faillissement van Phone House Nederland BV is er op verzoek van de Franchisers door URS een doorstart gerealiseerd, met 19 ondernemers en 61 winkels. In die periode is URS opgericht en is met vol enthousiasme van start gegaan met de ontwikkeling en uitvoering van alle hoofdkantoor functionaliteiten. 

Inmiddels is Phone House uitgegroeid naar 36 ondernemers met meer dan 80 winkels, zijn ze al 3 x op een rij het beste gewaardeerd door de consumenten, waardoor ze zijn uitgroepen tot de Beste Telecom-Retailer van het jaar en zijn alle winkels geheel verbouwd en ingericht met een toekomstgerichte interieur en uitstraling. 

Daarnaast hebben ook tal van onafhankelijke telecom retailers hun weg weten te vinden naar URS, waar ze o.a. gebruik maken van het Full Service telecom model of een van de afzonderlijke diensten


Onze Visie en Missie

Unified Retail Services voegt unieke waarden toe aan Retail. Zowel materiële als immateriële waarde creatie staat daarbij centraal. Samen met retailers en partners ontwikkelt en realiseert URS duurzame, verantwoorde en onderscheidende Retail merken, Retail-business, Retail concepten en -strategieën. ​

 

Duurzame Retail merken, concepten en strategieën ​

 

Het is onze visie om in een continu veranderend Retail landschap, dat door multichaneling, crosschaneling en omnichanneling almaar hectischer wordt, op authentieke wijze richting te geven aan retailers en hun klanten. Daartoe vertalen wij lokale en internationale trends en ontwikkelingen op innovatieve, commerciële en creatieve wijze naar realiseerbare en duurzame retailmerken, concepten en strategieën. Het streven naar duurzaamheid en het benutten van co-creatie en innovaties zijn hierbij belangrijke factoren. ​

01

Adviserend

Ons team van specialisten is in staat om uw organisatie adequaat, effectief te ondersteunen en adviseren op diverse niveaus. Zo zijn wij gespecialiseerd in diverse retailformules. Wij kunnen u helpen en adviseren op het gebied van verschillende bedrijfsprocessen. 

 

Ons team bestaat uit resultaatgerichte en ondernemende specialisten die al uw zorgen uit handen nemen en u uitstekend kunnen adviseren over diverse organisatieprocessen en -aspecten.

02

Collectief

URS beschikt over een groot en betrouwbaar netwerk van leveranciers & partners waarmee we uw organisatie kunnen verrijken. Dankzij slimme partnerships en een transparante samenwerking kunnen wij het maximale uit uw organisatie halen en kostenbesparend werken. 

 

Ook heeft URS o.a. dankzij het collectieve karakter een uitgebreide kennis over telecom, food en de retailbranche in het algemeen.

03

Transparant

nze werkwijze kenmerkt zich door het bieden van volledige transparantie rondom alle financiële, operationele en commerciële aspecten. Bij URS vinden we volledige openheid erg belangrijk. U heeft daarom altijd real-time inzicht in de aansluitingen, verdiensten en de marges. Daarnaast bieden wij inzicht in het realiseren van uw maximale verdiensten. 

Doordat wij lean-and-mean zijn georganiseerd kunnen wij een enorm scherp tarief per aansluiting aanbieden, zodat de verdiensten die uit de commissies en de extra verdiensten voorvloeien 100% ten gunste van u als ondernemer komen. 100% transparantie is ons kenmerk.

04

Inzicht

Op basis van onze specialiseerde telecom- en retailkennis in combinatie met eigen Retail Business Intelligence modellen zijn we in staat uw organisatie relevant(er) te maken voor uw bestaande klanten en nieuwe klanten op een zeer gepersonaliseerde wijze te bereiken. Door middel van Business Intelligence zijn wij in staat om kennis en data slim te vertalen naar mogelijkheden voor uw organisatie en kunnen wij klantgericht, effectief en kostenbesparend werken. 

 

Dit alles zorgt ervoor dat wij klant- en organisatiegegevens als kennis gebruiken voor een betere aansturing van uw bedrijfsprocessen en gerichter kunnen communiceren naar uw (potentiële) klanten, zodat we uw gehele omnichannel kunnen aansturen.

05

Duurzaam Ondernemen

Bij URS streven we continue naar het evenwicht tussen people, Planet & Profit. Daarbij letten we in onze bedrijfsvoering op de gevolgen voor onze werknemers, het milieu en de samenleving. Het is een onderdeel het onderdeel maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) van URS.

06

Efficient

orte communicatielijnen, één overzichtelijk platform waarop al onze applicaties draaien en het snelste en beste aansluitsysteem: dat bieden wij u. In samenwerking met onze ICT parter hebben we een geheel geautomatiseerd en betrouwbaar platform ontwikkeld waarop al onze applicaties werkzaam zijn. Dit platform stelt u in staat om de hoogste vorm van efficiency en daadkracht te bereiken. Denk hierbij aan kassasystemen, uitvoerige Backoffice van de kassa’s, het content management systeem, websites, Digipos-systemen, klantentellers, Business Intelligencesystemen (BI), CRM tools en financiële applicaties.

Diensten & Services

bottom of page