top of page

MENU

Alle specialisaties op 1 plaats

Door onze focus en executie zijn we in staat de gewenste oplossing te leveren!

URS verzorgt dagelijks alle hoofdkantoorfuncties voor zowel alle Phone House winkels, alsmede voor diverse onafhankelijke (telecom) retailers. Doordat URS binnen de Nederlandse markt beschikt over de meest moderne technologische systemen, zijn we niet alleen in staat alle informatievoorzieningen (CMS Systeem, kassa, narrowcasting schermen e.d.) realtime aan te bieden, maar bieden tevens het modernste en meest complete efficiënte aansluitsysteem aan, voor niet alleen alle netwerkaansluitingen, maar ook voor diensten als financiering, verzekeren, energie e.d.

 

Onze Diensten en Services

 

De diensten van URS!

01

Formule beheer

Wij ontwikkelen graag voor de dag van morgen!

Van winkeluitstraling tot strategische partnerships met netwerken, hardware-leveranciers en distributeurs, URS verzorgt en bewaakt sinds 2017 de Phone House Formule en heeft daarnaast een eigen Telecomlabel en Duurzaamheid concept. Als ondernemer wil je volledige zeggenschap over je producten en diensten. Bij URS zorgen we dat jouw winkel over het juiste assortiment beschikt. 

We slaan de handen ineen met partners die een toegevoegde waarde kunnen leveren aan jouw onderneming en maken scherpe prijsafspraken voor optimaal rendement. 

02

Business Intelligence

Onze klant- en datagedrevenheid

 

Iedere retailer is afhankelijk van data. Op het gebied van marketing, interne processen en verkoopresultaten kun je niet zonder data. 

Bij URS zorgen we ervoor dat de juiste data op een overzichtelijke manier inzichtelijk is voor jou als ondernemer. 

Vervolgens gebruiken we de data om beslissingen te onderbouwen in marketingcampagnes, personeelshuishouding en bij te sturen in de strategie. 

03

Marketing & Communicatie

Om ervoor te zorgen dat de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon terecht komt, maken we binnen URS gebruik van marketing-automation. Alles begint en eindigt met data. Zo ga je van hagel naar Bulls Eye.

Binnen URS verzorgen we campagnes om nieuwe doelgroepen aan te boren, maar ook om je bestaande doelgroep optimaal te benutten.

Inherent aan de telecom is de waarde van je bestaande klantgroepen en de relatief lagere frequentie van conversiemogelijkheden in de customer journey. Juist daarom is het belangrijk om de juiste snaar te raken

04

Financial Services

Volledige transparante inzichtelijkheid tot in detail.

Als onafhankelijke ondernemer in de telecomsector wil je niet omkijken naar facturen, creditnota's en wil je enkel bezig zijn met het maximaliseren van je inkomsten en kwaliteit van je dienstverlening. 

Om je maximaal te ontzorgen bieden we bij Unified Retail Services de snelste afhandeling en uitbetaling in de branche. We vechten voor de inkomsten waar jij recht op hebt, in een volledig transparant model. 

Door onze ruime ervaring met financiële dienstverlening kun je er zeker van zijn dat iedere cent in de juiste handen terecht komt. 

05

Buying & Merchandising

Hoe effectief is je assortiment?

 

Hebben je wel ‘genoeg’, maar vooral ook het juiste assortiment?

Hoe zorg je ervoor dat je niet ‘teveel’ voorraad hebt? Hebben we voldoende grip op margeverlies door kortingen?

 

URS gelooft in een nauwe samenwerking tussen commerciële inkoopkracht en cijfermatige planning van het assortiment. Afstemming van rollen en verantwoordelijkheden tussen inkoop (buying), merchandising en supply chain zorgt voor juiste artikelen in de juiste hoeveelheden op de juiste plek.

06

Sales & Services

Uw vraag is onze zorg!

Onze partners vertrouwen op onze diensten en de bijhorende serviceverlening. We helpen je op afstand met vragen over systemen, aanvragen, netwerken, klant-tickets en nog veel meer. 

We kijken naar de beste oplossing voor jouw onderneming, maar daarbij niet de klant uit het oog verliezend. 

Op basis van inzichten over verkoopprestaties en klanttevredenheid bieden we trainingen aan die jouw personeel op de vloer helpen met groei. Middels een nieuw online platform kunnen medewerkers een gepersonaliseerd trainingstraject volgen, om zo hun kennis up-to-date te houden

07

Informatie Technologie

Wij investeren in Mensen, Klanten en Technologie!

Doordat URS binnen de Nederlandse markt beschikt over de meest moderne technologische systemen, zijn we niet alleen in staat alle informatievoorzieningen (CMS Systeem, kassa, narrowcasting schermen e.d.) realtime aan te bieden, maar bieden tevens het modernste en meest efficiënte aansluitsysteem aan, voor niet alleen alle netwerkaansluitingen, maar ook voor diensten als financiering, verzekeren, energie en meer.

08

Business Development

Is uw formule nog actueel?

Als URS  houden we ons binnen dit vakgebied bezig met activiteiten die als doel hebben om nieuwe zakelijke kansen te realiseren voor uw organisatie. Dit met de taken- en verantwoordelijkheden van het ontwikkelen van de zakelijke kant van een organisatie, zoals het identificeren van nieuwe afzetmarkten, partnerships, manieren om bestaande markten te bereiken, producten of diensten ontwikkelen/ optimaliseren om beter in te spelen op de behoeften van ...

09

Training & Sales Support

Kennis is de bakermat voor succes!

Onmiskenbaar kunnen we stellen dat het personeel in de winkel de belangrijkste asset is waarover retailers de beschikking hebben. Niet zozeer een prachtige en uitgekiende formule evenals een breed assortiment producten en diensten bepalen het succes, maar juist hier moet de essentie en meerwaarde gezocht worden bij het personeel. Het personeel is een van de belangrijkste onderdelen welke in staat zijn de Added-Value te verzorgen van uw winkel, in de vorm van up-sell en cross-sell resultaten, maar ook het verhogen van de klantloyaliteit door het bieden en verlenen van optimaal advies en service. 

10

Interim Management

Binnen URS beschikken we over diverse specialisten die een ruime ervaring hebben met het vervullen van tijdelijke specifieke opdrachten binnen diverse disciplines. 

Indien u tijdelijk niet beschikt over eigen mogelijkheden binnen uw organisatie, of ontbreekt specifieke expertise, dan kan URS mogelijk de helpende hand bieden. Voor dit onderdeel kunt u specifiek contact opnemen met Jean Paul Verhaaren (jp.verhaaren@ursua.nl) die graag samen met u wil kijken naar de mogelijkheden om u snel en adequaat van dienst te zijn. 

Onze specialisaties

bottom of page