top of page

MENU

De naam Phone House in Nederland bestaat in 2024 al 25 jaar en is uitgegroeid tot een volledig onafhankelijke telecomformule met enerzijds de hoogste naamsbekendheid onder de offline telecom formules en daarnaast de formule met de beste NPS score (Net Promotor Score) in Nederland (formule met de hoogste klantloyaliteit) en de laatste 3 jaar Beste Retailer Nederland 

De Phone House winkels zijn eigendom van de individuele ondernemers welke lid zijn van de coöperatie Dutch Connectivity Partners, welke is opgericht in 2017

Introductie

Phone House mag gezien worden als de beste onafhankelijke Telecom Retailer In Nederland. Phone House is opgericht door Carphone Warehouse Ltd in 1998 en Phone House is in Nederland inmiddels 25 jaar actief. Na het faillissement in 2017 van Phone House Nederland BV, is er door URS een doorstart gefaciliteerd voor 19 9Ex-Franchise) ondernemers met 62 winkels. 

Dutch Connectivity Partners UA

in 2017 is er een coöperatie opgericht (DCP) waarbij uitsluitend ondernemers persoonlijk lid kunnen zijn (ongeacht aantal winkels) en waarbij de coöperatie een eigen bestuur heeft welke bestaat uit wederom uitsluitend ondernemers. DCP is de entiteit welke de belangen behartigt van alle ondernemers. 

Unified Retail Services UA

Vanaf de doorstart van de nieuwe Phone House organisatie verzorgt URS alle   voor de inmiddels 36 ondernemers en meer dan 80 winkels zoals Netwerkbeheer, Marketing & Communicatie, Buying & Merchandising, Finance, Contracten, Business Intelligence en Formulebeheer

Versterk je positie als lokale ondernemer

De meer dan 80 Phone House winkels bevinden zich grotendeels in de subgemeenten en buitengebieden, waardoor ze mogen worden beschouwd als de Local Hero en beschikken over een hoge naamsbekendheid. Vandaar dat de Phone House Marketing ook grotendeels rondom de ondernemer en zijn lokale winkel is opgebouwd. 

Ook interesse in een telecomformule waar je alle ondernemers vrijheid kunt behouden en waar je ondersteuning ontvangt op alle gebieden? Neem dan contact met ons op en we gaan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Add a Title

01

Volledige Ondernemersvrijheid

Phone House is geen Franchise formule, maar een coöperatief model tussen ondernemers welke een Phone House exploiteren. Geen gedwongen winkelnering, waarbij u alle ondernemersvrijheid geniet om uw eigen visie vorm te geven.

02

Volledige transparantie

Volledige transparantie is de Key Asset van de Phone House formule. Alle contracten, vergoedingen e.d. zijn volledig inzichtelijk voor alle ondernemers, zonder kleine lettertjes of verborgen onderdelen.

03

Hoogste vergoedingen

Bij Phone House ontvangen de ondernemers 100% van de vergoedingen en eventuele bonussen, zonder afromingen of inhoudingen. Daarmede geniet men als ondernemer de hoogste vergoedingen. 

04

Snelste uitbetalingen

Door geautomatiseerde systemen vinden de betalingen van de commissies meestal op dezelfde dag plaats inclusief alle bijbehorende specificaties. Eventuele clawbacks worden voor uw winkel door URS netjes afgehandeld. 

Daarnaast beschikken we over eigen NTO rapportages waarbij u uw verkopen inzichtelijk heeft (Marges), over welke verkopen u de vergoedingen reeds heeft ontvangen, en wat nog uw tegoeden zijn. 

05

Volledige support

U geniet binnen Phone House alle support voor uw medewerkers en eindklanten door de backoffice. Daarnaast bieden eigen informatiesystemen dagelijks alle gewenste informatie voor ondernemers en medewerkers.

Naast de zogenaamde "kennisbank' beschikt URS over een eigen Academy waar we tal van E-Learning programma's aanbieden en separate trainingen.

06

Alle netwerken en alle Brands

Binnen Phone House beschikken we over een samenwerking met alle netwerken en A-Brands leveranciers, voor zowel de consumenten alsmede zakelijke markt. Hierbij kunt u denken aan KPN, Vodafone, Ziggo, Odido, Ben, Youfone Zakelijk, Lebara, Voipro, Apple, Samsung, Oppo, Renwed Refurbished, Forza enz. 

Wat betreft accessoires zijn ondernemers geheel vrij een eigen keuze te maken. 

06

Krachtige formule

Phone House mag gezien worden als een krachtige formule met een hoge naamsbekendheid, de hoogste NPO score binnen de Telecom en al drie jaar op een rij als Beste Retailer gewaardeerd. 

Daarnaast zijn alle 80 winkels de laatste jaren verbouwd en genieten allemaal een uniforme toekomstgerichte uitstraling, waarbij de coöperatie het grootste gedeelte van de kosten voor zijn rekening neemt. En nee het betreft hier geen lening, maar een kosteloze gebruikersovereenkomst. 

06

Eigen labels

Binnen Phone House hebben we diverse eigen labels zoals Phone House Zeker waarbinnen we onze verzekeringsproducten aanbieden. Binnen Phone House Zakelijk bieden we een volledige portfolio zakelijke producten, en binnen Phone House Refurbished bieden we een volledig pakket Apple en Samsung gecertificeerde Refurbished producten. 

Maar daarnaast ook tal van thema's zoals Bellen voor je club, Phone House op weg, Phone House repair services enz. 

09

Marketing op Maat

Binnen Phone House werken we dagelijkse vanuit de Marketing & Communicatie afdeling aan tal van campagnes op zowel landelijk als lokaal niveau.

 

Binnen Phone house hebben we onze flexibele winkelinrichting met Brand presentaties, onze DigiPos systemen in de winkels, onze online campagnes en bovenal de social media Campagnes. 

 

Het best gewaardeerd zijn de Marketing Automation Campagnes, waarbij onze klanten continue op de door hun gewenste wijze geïnformeerd worden over de (nieuwe) mogelijkheden van Phone House

 

Enkele redenen om te kiezen voor een Phone House

Phone House (Netwerk) Partners

Maak vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van Phone House

bottom of page