top of page

MENU

Formules & Brands

Wij trachten continue te innoveren met de Formules en Brands om te bewijzen dat niets onmogelijk is.

Binnen Unified Retail Services bedienen we met alle hoofdkantoor functies de werelden van Phone House en verzorgen daarnaast de exploitatie van diverse Brands

Onze werelden

Formule Phone House

Werelden Phone House

De naam Phone House in Nederland bestaat al bijna 25 jaar en is uitgegroeid tot een volledig onafhankelijke telecomformule met enerzijds de hoogste naamsbekendheid onder de offlinetelecomformules en daarnaast de formule met de beste NPS score (Net Promotor Score) in Nederland (formule met de hoogste klantloyaliteit). 

Phone House staat voor “jouw verbinding dichtbij” waar consumenten/bedrijven genieten van optimaal advies en service rondom alle mogelijkheden van de Telecom, zoals Mobiel, Vast, Internet, Hardware, Accessoires, Service & Repair en verzekeringen. 

Naast de volwaardige formule Phone House, bestaat er sinds 2022 ook de mogelijkheid van een Phone House Service Point. Deze ontwikkeling van een shop-in-shop model, biedt ondernemers met een 'eigen formule" de mogelijkheid om een volwaardig full service pakket Telecom toe te voegen aan hun assortiment van producten en diensten. 

In 2023 is Phone House van start gegaan met een eigen private label SIM Only producten, specifiek voor de Zzp en MKB markt. Naast tal van extra functionaliteiten, gunstige voorwaarden en condities, heeft de klant ook nog de keuze om te kiezen voor het KPN netwerk of Vodafone netwerk

Telecom URS

Full Service Telecom Concept

Ondernemers welke een onafhankelijke (online/offline) Telecomzaak exploiteren en graag onder eigen naam willen blijven opereren maar wel volledig ontzorgt willen worden voor het volledige Telecomaanbod inclusief bijbehorende services en diensten, kunnen gebruik maken van het White Label full Telecomconcept, waarbij men van alle financial en operationele voordelen geniet. Voorwaarden hierbij is wel dat men voldoet aan de gestelde criteria van de netwerken om voor een dealercode in aanmerking te komen

Brands van URS

Werkt is de online mobiele provider in de zakelijke Zzp en MKB markt die ondernemen makkelijk maakt. Werkt voor jou gaat een stap verder dan de concurrentie op het gebied van gebruiksgemak, functionaliteiten, service en ondersteuning. 

Werkt voor jou biedt ook een online reseller concept aan in de markt welke geheel tailor-made is in te richten, en waarbij de reseller volledig ontzorgt kan werken.

Grünstad is een sociale organisatie welke middels haar platform een bijdrage wil leveren aan het versterken van de bewustwording van een duurzaam leven en een circulaire economie voor de consumenten, door het online aanbieden van relevante producten- en diensten en hierbij voor elke opdracht een boom te plaatsen in Nederland en de overige marge te delen met deze consument welke hij/zij kan gebruiken voor verdere ‘investeren’ in zijn/haar duurzame oplossingen.

Concepten van URS

bottom of page