top of page

MENU

URS Modulair Full Service Telecom concept

URS kan u een geheel op maat Full Service Telecom concept bieden, met alle voordelen van een formule

Ondernemers welke een onafhankelijke (online/offline) Telecomzaak exploiteren en graag onder eigen naam willen blijven opereren maar wel volledig ontzorgt willen worden voor het volledige Telecomaanbod inclusief bijbehorende services en diensten, kunnen gebruik maken van het White Label full Telecomconcept, waarbij men van alle financial en operationele voordelen geniet. Voorwaarden hierbij is wel dat men voldoet aan de gestelde criteria van de netwerken om voor een dealercode in aanmerking te komen

Korte introductie

Voor het exploiteren van een prachtige service- en klantgedreven Telecomzaak, heeft u alle aandacht en tijd nodig voor uw klanten. Zeker als u onafhankelijk en zelfstandig bent en geen onderdeel vormt van een formule, welke normaal u al tal van zaken uit handen zou nemen. Specifiek voor deze ondernemers welke de focus willen behouden op hun klanten en volledige vrijheid van ondernemen als voorwaarde hebben. heeft Unified Retail Services een modulair Service Telecom concept beschikbaar, van diensten en services welke u normaal zou ontvangen van een (Franchise) formule. U bepaald hierbij zelf welke eventuele services en support u nodig heeft.  

01

Providers

Binnen het full service concept kunnen we u alle providers bieden op zowel consumenten niveau als zakelijk. Betreft KPN, Vodafone, Ziggo, Odido, Ben, Lebara, Youfone (zakelijk)

02

Automatisering

Zowel voor alle informatiestromen als het direct aansluiten van abonnementen bieden wij u diverse mogelijkheden.

03

Overige producten en diensten

Binnen het concept bent u geheel vrij om gebruik te maken van uw eigen leveranciers. Derhalve kunt u ook gebruik maken van de inkoopkanalen en partners van URS 

04

Finance

Alle aansluitingen worden automatisch gecontroleerd en na betaling netwerken direct verwerkt, inclusief alle bijbehorende specificaties. Tevens bestaat de mogelijkheid om diverse rapporten te ontvangen op week- maand of kwartaalniveau.

05

Service & Support

Met het full service concept staan zowel de backoffice als onze Customer Support u van dienst. 

Tevens kunt u gebruik maken van het informatieplatform rondom informaties netwerken, acties e.d. 

06

Overige diensten URS

Binnen het dienstenpakket van URS heeft u de mogelijkheid om hier modulair gebruik van te maken. Zo zijn er tal van Marketing- en Communicatie tools beschikbaar welke geheel op maat en wens voor u zijn uit te voeren.

Wilt u weten wat het URS full service concept voor u kan betekenen?

bottom of page