top of page

MENU

URS Experience Center

in 2020 heeft URS haar Retail Experience Center geopend in Tilburg, omdat we onze klanten nog beter van dienst willen zijn. 

In het Experience Center hebben we tal van mogelijkheden samengevoegd. Vanuit Marketing & Communicatie zijn we continue doende om traffic genererende winkelinterieurs en instore materialen te ontwikkelen, daarnaast bestaat er een volwaardige Phone House concept store en worden de ruimten gebruikt voor trainingen, productintroducties en presentaties. 

URS Retail Academy

URS beschikt over haar eigen Retail Academy vanwaaruit we kennis en informatie delen met onze partners. Naast de live mogelijkheden van trainingen beschikt URS in samenwerking met de OFED ook over een eigen Academy App waar we informatie delen rondom nieuwe producten en diensten, evenals E-trainingen verzorgen aangaande verkooptechnieken, maar ook bijvoorbeeld inzake wetgeving. 

Alle verkoopmedewerkers van onze klanten krijgen de beschikking over alle informaties, via een eigen inlogcode. Hierdoor zijn we tevens in staat de gewenste informaties te optimaliseren, maar ook de individuele verrichtingen van de medewerkers kunnen volgen.

Instore Development

Binnen het Experience Center beschikken we over een volledige Phone House met alle in gebruik zijnde interieur onderdelen en materialen. In deze live omgeving bekijken- en testen we nieuwe presentaties en ontwerpen- en presenteren we nieuwe voorstellen. 

Tevens ontwerpen we ook op maat de inrichting en uitvoering van de individuele winkels van onze klanten.

Maak kennis met de mogelijkheden van ons Experience Center

Business Point

De zakelijke (telecom) markt vormt een belangrijk en essentieel onderdeel van de portfolio van onze klanten. Wat zijn daarbij de mogelijkheden als het gaat om sales en dienstverlening, evenals welke vorm van Marketing hoort hierbij. In het experience center worden ook vele testen uitgevoerd om te kijken welke vorm (kant-en-klaar) concept we kunnen doorzetten naar de winkelorganisatie. 

bottom of page